ASSYAFI terletak di Bandar Saujana Utama Sg. Buloh, Selangor. Kami menawarkan kepelbagaian produk kami dan keluaran produk muslim lain yang berkualiti dan menepati kehendak pelanggan.

Produk ASSYAFI | Makanan & Minuman

  1. Kopi ASSYAFI
  2. Koko ASSYAFI
  3. Susu Kambing OriGoat

Produk ASSYAFI | Penjagaan Diri & Kesihatan

  1. Minyak Bidara Assyafi (Panas atau Sejuk) 
  2. Minyak Seringan Assyafi
  3. Minyak Aromatherapy (Kasturi Kijang)
  4. Daun Kering Herba Bidara
  5. Daun Herba Mandian Bersalin

Produk Timur Tengah

  1. Madu Sidir Yaman (Madu Pokok Bidara)
  2. Madu Asli Alami
  3. Extra Virgin Olive Oil, Turkey

Produk HPA Industries Sdn Bhd

  1. Kopi RADIX
  2. 20 Jenis Kapsul Herba-Herba HPA
  3. Minyak But-But HPA
  4. Madu Asli HPA

Produk Muslim Lain

  1. Sabun Pueraria White Soap
  2. Deodorant ( 3 variasi )
  3. Krim But-But Lavender

Produk Sabun HomemadeBORONG Sahaja (100 unit ke atas)

  1. Sabun Aloe Vera
  2. Sabun Pegaga
  3. Sabun Badan Scrub & Habbatusawda
  4. Natural Soap Based (5kg)

*Semua produk Sabun Homemade kami di sinergikan dengan Tea Tree Oil yang sangat baik untuk kulit.

Like Facebook ASSYAFI. Terima kasih kerana menyokong kami sejak 2011.

5 Responses to Produk List

  1. Ckg Lin says:

    Salam, kawan saya selalu bawa ke sekolah kopi assyafi, kadang2 bila dah habis susah nak dapat stok. Kalau saya nak minta pos kan boleh? caj dengan pos sekali.. Rumah saya area Kg. Subang.. Mula-mula minum kopi assyafi ni rasa dia sedap. Memang tak sama dengan kopi lain di pasaran. Kandungan herbanya juga buatkan perut rasa rasa lebih selesa tk mcm selalu. Sgt elok bagi mereka yang susah lawas.

  2. shila says:

    Salam, saya pernah beli 1 kopi assyafi di pameran radio ikim.fm kat JB.. waktu saya hampir demam, sy minum 2 3 kali.. Alhamdulillah demam sy beransur hilang.. tp sy nk cr kopi ni susah lah kt kedai2 jamu.. kalau siap pos berapa ya? blh beli online kan? kalau nk jd stokis kecil2 blh? hehe

  3. ibnu yahya says:

    salam ustz, jika sy mahu order minyak bidara yg panas tu sekarton brp RM? Ada tk agen di singapura?

  4. en sham says:

    salam tuan, terima kasih diatas promosi kopi assyafi pd saya bulan lepas, lepas pengamalan kopi assyafi oleh ibu saudara saya, masalah penghadaman dia semakin kurang. dia jg serasi dengan kopi tu… tq =)

  5. hj shafie says:

    salam tuan, saya pernah terima dari saudara saya kopi assyafi, aroma kopi nya yang tidak terlalu pekat sgt sesuai buat keluarga kami… kopi ni juga meredakan masalah sembelit ahli keluarga kami. di mana blh kami dapatkan di singapura ya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>